ποιοί είμαστε

Aristotle Space & Aeronautics Team

Aeronautics

Το project του Aeronautics σχεδιάζει και κατασκευάζει UAVs, με κύριο στόχο να συμμετέχουν στο διαγωνισμό Air Cargo Challenge, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Rocketry

Το project του Rocketry είναι το πρώτο φοιτητικό project στην Ελλάδα που επεκτείνεται σε πυραύλους υψηλής ισχύος. Σκοπός του είναι να χτίσει έναν πύραυλο και να συμμετάσχει στο Αμερικανικό Κύπελλο Διαστημικών Αγώνων του 2020 στις ΗΠΑ.

CubeSat

Το project του CubeSat μελετά και σχεδιάζει ένα νάνο δορυφόρο 3 μονάδων (3U), με πρωταρχικό στόχο νασυμμετάσχει στη διαστημική έρευνα.

Λίγα λόγια για την ομάδα

Μία φοιτητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε το 2015 από φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Όντας η πρώτη φοιτητική ομάδα Αεροδιαστημικής του Πανεπιστημίου, ο στόχος της είναι η ανάπτυξη των γνώσεων και της κουλτούρας της Αεροδιαστημικής μεταξύ των φοιτητών και των διδασκόντων.

1
Μέλη
1
Χορηγοί
1
Χρόνια

NEWS

See our latest work here.
Aeronautics

Air Cargo Challenge ’19 Στουτγάρδη | Τελευταία Μέρα

Χθες ολοκληρώθηκε η τέταρτη μέρα του διαγωνισμού Air Cargo Challenge 2019 στην Στουτγάρδη, η οποία σήμανε και την λήξη του διαγωνιστικού μέρους. Η Πέμπτη ήταν για την ομάδα μας ιδιαίτερα εξαντλητική και συναισθηματικά φορτισμένη μετά Διαβάστε περισσότερα …

Aeronautics

Air Cargo Challenge ’19, Στουτγάρδη | Ημέρα 2η

Μόλις ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του Air Cargo Challenge 2019 στην Στουτγάρδη. Ο διαγωνισμός εξελίχθηκε σε δύο φάσεις, τις δοκιμαστικές πτήσεις και τις αγωνιστικές, οι οποίες κατά την διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι τουλάχιστον τρεις Διαβάστε περισσότερα …