Χθες ολοκληρώθηκε η τέταρτη μέρα του διαγωνισμού Air Cargo Challenge 2019 στην Στουτγάρδη, η οποία σήμανε και την λήξη του διαγωνιστικού μέρους. Η Πέμπτη ήταν για την ομάδα μας ιδιαίτερα εξαντλητική και συναισθηματικά φορτισμένη μετά από την κρούση της Nephele III και την προσπάθεια ανακατασκευής της μέσα σε μόνο λίγες ώρες. Ωστόσο, τα πράγματα εκτυλίχθηκαν διαφορετικά χθες καθώς η Aurora πραγματοποίησε με επιτυχία ακόμη μία πτήση, καταφέρνοντας την ανύψωση μεγαλύτερου φορτίου, και η Nephele III κατάφερε να κατασκευαστεί ξανά σε ένα βράδυ και να πραγματοποιήσει με επιτυχία πτήση. Τα αεροσκάφη μας αγωνίστηκαν συνολικά τέσσερις φορές, με την μία πτήση της Nephele III να ολοκληρώνεται με αναγκαστική προσγείωση για λόγους ασφαλείας.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των ομάδων στο επίσημο δείπνο. Με μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά σας σας ανακοινώνουμε ότι είμαστε στην 10η θέση με την συμμετοχή της Aurora και στην 12η με την Nephele III στον κόσμο και στην 1η και 2η θέση στην Ελλάδα!

Φτάνοντας προς το τέλος αυτού του ταξιδιού, έπειτα από χαρές, λύπες, συγκινήσεις, απογοητεύσεις, κούραση, άγχος, ξενύχτια, εντάσεις και πολύ αγωνία συνειδητοποιήσαμε πως οι πραγματικοί νικητές είναι αυτοί που δεν τα παράτησαν! Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας! Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα!