«Πυραύλους; Δορυφόρους; Αεροχήματα; Μα καλά ποιοι τα κατασκευάζουν;»

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι μια ομάδα φοιτητές σχεδίαζουν ένα μη επανδρωμένο αερόχημα; Ναι, καλά κατάλαβες, ένα καινοτόμο τηλεκατευθυνόμενο αερόχημα (UAV), ικανό να ανυψώσει φορτίο και να εκτελέσει μία συγκεκριμένη αποστολή, αξιοποιώντας ακόμη και ηλιακή ενέργεια για την λειτουργία του.

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι άλλη μια ομάδα φοιτητές κατασκευάζει το προωθητικό μέρος ενός πυραύλου; Κι αν όχι μόνο αυτό, αλλά κι ολόκληρο τον πύραυλο, μαζί με σύστημα για την ασφαλή ανάκτηση του, πίσω στο έδαφος;

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι άλλοι τόσοι φοιτητές επιμελήθηκαν εξ ολοκλήρου τη σχεδίαση ενός νανοδορυφόρου; Ναι, ναι, κανονικού δορυφόρου! Όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων, της τροχιάς του, του κώδικα λειτουργίας του! Κι αν ο προορισμός αυτού του δορυφόρου δεν ήταν μόνο να βρεθεί σε τροχιά, αλλά κάτι μεγαλύτερο; Όπως η πραγματοποίηση ενός βιολογικού πειράματος σε ειδικές συνθήκες;

Τώρα πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι οι ομάδες φοιτητών είναι εδώ; Όχι κάπου αλλού, εδώ στην Θεσσαλονίκη! Κι είναι άτομα απλά σαν κι εσένα με πάθος και όρεξη για αυτό που κάνουν! Τους αρέσει να δημιουργούν, και δεν το αφήνουν απλά εκεί, το ονειρεύονται, το φτιάχνουν και το «πετούν»! Δεν είναι κάτι μακρινό ή άπιαστο! Μπορείς κι εσύ τώρα, να είσαι ένας από αυτούς «που δίνουν φτερά» στην A.S.A.T.! 

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου, να μοιραστεί το κλίμα της ομάδα μας, και να βιώσει την εμπειρία της αεροδιαστημικής! Να σχεδιάσεις και να κατασκευάσεις! Μα ακόμα κι αν δεν είσαι μηχανικός ή δεν ξέρεις απ’ αυτά, αλλά σε μαγεύει η αεροδιαστημική, επειδή ομάδα σημαίνει κι επικοινωνία, το Marketing τμήμα μας, περιμένει να αγκαλιάσει νέες ιδέες, τις δικές σου ιδέες, τις δικές σου ικανότητες μέσα από τα Social Media, τα Graphic Designs, το Web Design, την Φωτογραφία αλλά και τα Public Relations.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Recruitment!
“Dream it, Build it, Fly it” – A.S.A.T

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις στο Join Us! κουμπί είτε εδώ, είτε στο πάνω μέρος της σελίδας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να λάβεις μέρος στο Recruitment μας, πάτησε click στις οδηγίες παρακάτω.

Διάλεξε το Project που σε ενδιαφέρει περισσότερο, από το πτυσσόμενο μενού.

Επίλεξε την θέση του Project στην οποία πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάβασε προσεχτικά τη περιγραφή της κάθε θέσης, αλλά και των δεξιοτήτων που απαιτούνται σε αυτή, κι όταν είσαι έτοιμος κάνε click στο «Apply for Position» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κάνε το ίδιο και στο link που θα εμφανιστεί.

Τέλος συμπλήρωσε όλη τη φόρμα με τα στοιχεία σου, όπως σου ζητούνται και πάτησε «Υποβολή».

.