Public Relations & Fundraising

Βασική αρμοδιότητα του υποσυστήματος Public Relations & Fundraising (PR-FR) είναι η εξασφάλιση χρηματικών και υλικών χορηγιών, οι οποίες αξιοποιούνται από τα τεχνικά departments για την επίτευξη των στόχων μας. Συγκεκριμένα, τα μέλη του PR-FR επικοινωνούν με εταιρίες διαφόρων τομέων, μέσω τηλεφωνημάτων και emails, για να καταλήξουν σε μία αμοιβαία ωφέλιμη συμφωνία. Όταν αυτό συμβαίνει, η ASAT προσφέρει πλήθος ανταποδοτικών προνομίων στους συνεργάτες της, με στόχο τη δημιουργία και διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης μαζί τους. 

Ένα σημαντικό επίτευγμα για το υποσύστημα PR-FR, σε συνεργασία με τους Graphic Designers της ομάδας, είναι η σχεδίαση του Booklet της ASAT, το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, τα projects και τα κατορθώματά της. Αυτό το αρχείο είναι εξαιρετικά χρήσιμο στη διαδικασία εύρεσης χορηγιών, καθώς παρέχει συνοπτικά μία πλήρη σύνοψη της ομάδας μας.

Ένας ακόμα τομέας με τον οποίο ασχολείται το συγκεκριμένο υποσύστημα σχετίζεται με την καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων για την προώθηση της ASAT διεθνώς. Αυτή πραγματοποιείται με μία σειρά από στρατηγικές προώθησης και τη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων μέσα στον χρόνο. Τέλος, το PR-FR εξασφαλίζει την εμφάνιση της ομάδας σε άρθρα και συνεντεύξεις, μεταδίδοντας έτσι τα επιτεύγματά της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Web Design

Όπως συμβαίνει και με μία εταιρία, η ιστοσελίδα της ASAT αποτελεί συνήθως την πρώτη πηγή που κάποιος θα συμβουλευτεί αν θέλει να λάβει πληροφορίες για

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Photography & Videography

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μάς επιτρέπουν να απαθανατίζουμε στιγμές σημαντικές για την εξέλιξη της ομάδας και να τις περάσουμε στις επόμενες γενιές μελών. Αυτό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Graphic Design

To Graphic Design subsystem ασχολείται με την παραγωγή του συνόλου των οπτικών δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιεί η ομάδα για σκοπούς marketing αλλά και όχι μόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο