Η πορεία μας προς τον διαγωνισμό ACC 2019

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το Air Cargo Challenge 2019 και οι προετοιμασίες συνεχίζονται ακατάπαυστα. Η κατασκευή των αγωνιστικών αεροσκαφών έχει τελειώσει και το μόνο που μας μένει είναι οι συνεχείς δοκιμές που θα μας βοηθήσουν στην βελτίωση τους. Οι δοκιμές των δύο τελικών μοντέλων τύπου Cargo λαμβάνουν χώρα στην Αερολέσχη της Λάρισας.
Την προηγούμενη εβδομάδα το project Aeronautics μετέβη στην Λάρισα για την δοκιμαστική πτήση της Nephele ΙΙΙ. Κατά την διάρκεια της πτήσης διαπιστώθηκε ότι το αεροσκάφος δεν είχε τη βέλτιστη συμπεριφορά που αναμέναμε. Χάρη στη συνεχή και σκληρή δουλειά,βελτιωνόμαστε συνεχώς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία και επιμονή.
Την επόμενη βδομάδα το Aeronautics θα μεταβεί ξανά στην Λάρισα για τις αναγκαίες δοκιμές των αεροσκαφών. Ο στόχος μας είναι οι όλο και καλύτερες επιδόσεις και οι βελτιστοποιημένες αποδόσεις των αεροσκαφών της ομάδας μας. Αν θέλετε και εσείς να παρακολουθείτε τις πτήσεις μας στην Λάρισα, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στον λογαριασμό μας στο Instagram https://www.instagram.com/asat_auth/

μην σταματασ εδω

περρισοτερα νεα

Μετάβαση στο περιεχόμενο